ABLOY PROTEC nova generacija visoke sigurnosti cilindričnih uložaka sa rotirajučim diskovima, koja obuhvaća najvišu zaštitu protiv neovlaštenog kopiranja ključeva , izuzetno visok protulomni nivo, pouzdano i dugogodišnje funkcioniranje u svim klimatskim uslovima, izuzetne

Više detalja...

 

Ne ostavljajte sat koji ste dobili kao poklon, zbirke zlatnika ili maraka, gotovinu, ostale drage vam predmete ili važne dokumente nepoštenima na dohvat ruke, već ih pohranite u zidnom ili samostojećom trezoru, gdje će biti sigurno pohranjeni pod ključem ili šifrom.U našoj ponudi imamo

Više detalja...

Održavanje stambenih zgrada

U našoj ponudi već dugi niz godina nudimo kompletno održavanje stambenih zgrada.

Usluge koje su obuhvaćene: demontaža i montaža brava, elektroprihvatnika, ugradnja hidrauličkih zatvarača za zatvaranje vrata, izrada cilindričnih ključeva običnih i zaštićenih profila, izrada cilindra prema postoječim ključevima tako da se ključevi ne moraju mijenjati, popravci vrata izmjena šarki - anuba (drvena , metalna i ALU vrata), izmjena zasuna , rukohvata i kvaka.
Slobodno nas kontaktirajte i ugovorite održavanje vaše stambene zgrade.

Hitne intervencije otključavanja od 08 - 22 h

Mob: 091 - 222 - 6110


Radno vrijeme: 08 - 15 h

Subota: 09 - 12 h

 TimeLox EC sistem
Kontrola pristupa za male i srednje tvrtkeEC sistem je bežični sistem kontrole pristupa baziran na magnetnim karticama za manje tvrtke koje žele zamijeniti uporabu ključeva za svoja vrata.

Do 28 različitih vrata može biti opremljeno sa identifikacijom i programom. Sistem možemo kombinirati sa drugim sistemima uporabom iste kartice.
Program je projektiran kao sistem za zaključavanje koji definira koja vrata koja kartica može otvoriti.

Kapacitet
Do 4,000 ljudi može imati pristup na 28 različitih vrata.

Funkcioniranje
Otvaranje uporabom osobne kartice ili kartice u kombinaciji sa šifrom. Do tri različita vremenska rasporeda mogu biti uključeni u program. Programiranje pristupa na kartici na centralnom PC. Kada karticu postavimo u elektronsku bravu vrata, provjerava se informacija između kartice i elektronske brave vrata i vrata možemo otvoriti. Zadnjih 1,000 ulaza se memorira u elektronskoj bravi vrata i snima se.

Tehnički podaci
Program radi u Windowsima. Baterijsko napajanje čitača kartice ugrađeno je na unutrašnjem dijelu elektronske brave vrata bez potrebe bilo kakve preinake strukture vrata. Zidni tip elektronskog čitača ugrađuje se za klizna vrata. Elektronska brava vrata ugrađena na vanjskim vratima koja kontroliraju električnu bravu. Standardna magnetna kartica  programirana je na liniji 3.

Mjesto uporabe
EC sistem je razvijen za male i srednje tvrtke, umirovljeničke domove, manje industrijske tvrtke, bolničke ustanove, sportske dvorane, bankarske i poštanske urede i škole.


HOTELSKI SISTEMITimeLox 23

Sistem sa magnetskim karticama za hoteleTimeLox 23 namijenjen je za manje hotele i apartmane. Sistem je baziran na predrogramiranim karticama. Kartica za osoblje ima prilaz svim vratima a kartica za gosta se programira na određenim vratima za goste hotela.

Programiranje određene sobe je lako  - jednostavno uzmemo Karticu za programiranje i stavimo je u elektronsku bravu na vratima a zatim stavimo karticu budućeg gosta, čime je izvršeno programiranje.

Ako je potrebna promjena sobe za goste u sobu za sastanke, onda koristiti Karticu za osoblje ili važeču Karticu za goste a sa njom Karticu za trajno otvaranje, čime omogučavamo da brava ostane otvorena dok se ponovo ne upotrebi Kartica Osoblja/Gosta u kombinaciji sa Karticom za trajno otvaranje.

Karticu za osoblje možemo programirati za sva vrata ili samo za određena.

Privatnost gosta
• Samo jedna kartica (ili više ako to gosti zahtjevaju) upotrebljava se u određenom 
vremenskom razdoblju
• Kartica je uvijek kod gosta.
• Funkcija privatnosti, onemogućava prilaz osoblja.
• Dvostruko zaključavanje,
• Jednostavna montaža elektronske brave vrata dok je hotel uporabi.
• Otvaranje u slučaju opasnosti jednostavnim pritiskom na kvaku.

Efikasnost hotela
• Nema rada sa ključevima pa samim tim više vremena za servisiranje gostiju.
• Jednostavno poništavanje izgubljene kartice gosta ili osoblja.
• “Otvorene“ kartice za otvaranje novih mjesta, primjena kartica za goste i osoblje.

Ekonomičnost
• Nema troškova izgubljenih ključeva.
• Postavljanje sistema je jednostavno i brzo.

Instalacija
• Nema strukturalnih radova na vratima.
• Postavljanje sistema je jednostavno i brzo.