ABLOY PROTEC nova generacija visoke sigurnosti cilindričnih uložaka sa rotirajučim diskovima, koja obuhvaća najvišu zaštitu protiv neovlaštenog kopiranja ključeva , izuzetno visok protulomni nivo, pouzdano i dugogodišnje funkcioniranje u svim klimatskim uslovima, izuzetne

Više detalja...

 

Ne ostavljajte sat koji ste dobili kao poklon, zbirke zlatnika ili maraka, gotovinu, ostale drage vam predmete ili važne dokumente nepoštenima na dohvat ruke, već ih pohranite u zidnom ili samostojećom trezoru, gdje će biti sigurno pohranjeni pod ključem ili šifrom.U našoj ponudi imamo

Više detalja...

Održavanje stambenih zgrada

U našoj ponudi već dugi niz godina nudimo kompletno održavanje stambenih zgrada.

Usluge koje su obuhvaćene: demontaža i montaža brava, elektroprihvatnika, ugradnja hidrauličkih zatvarača za zatvaranje vrata, izrada cilindričnih ključeva običnih i zaštićenih profila, izrada cilindra prema postoječim ključevima tako da se ključevi ne moraju mijenjati, popravci vrata izmjena šarki - anuba (drvena , metalna i ALU vrata), izmjena zasuna , rukohvata i kvaka.
Slobodno nas kontaktirajte i ugovorite održavanje vaše stambene zgrade.

Hitne intervencije otključavanja od 08 - 22 h

Mob: 091 - 222 - 6110


Radno vrijeme: 08 - 15 h

Subota: 09 - 12 h

 O sustavu generalnog ključa govorimo kada želimo uspostaviti određen režim zaključavanja i to na način da svaki korisnik sa jednim ključem može otključati samo prostore u koje mu je dozvoljen ulaz.

Broj prostora odnosno brava kojim možete pristupiti generalnim ključem nije ograničen.
Sa vašim generalnim ključem u načelu možete otključavati sve brave koje se nalaze u vašem sistemu osim automobila.

Ključevi sustava ABLOY PROTEC nude pravnu i tehničku zaštitu protiv neovlaštenog kopiranja
na najvišem nivou.

Dodatne ključeve može naručiti i preuzeti samo osoba koja predoči odgovarajuću sigurnosnu karticu.

Ukoliko izgubite generalni ključ, nemate potrebu kupovati novi sustav zaključavanja, već vam na postojećem sustavu izvršimo potrebne preinake. Nakon preinake dobivate nove ključeve i novu sigurnosnu karticu, a vaši stari ključevi više nemaju funkciju.

Možebitno proširenje sustava zaključavanja uzima se u obzir već kod inicijalnog nacrta vašeg sustava zaključavanja.

Rok isporuke za sustave generalnog ključa ovisi o njegovoj veličini i zahtjevnosti. Prosječni rok isporuke za sustave do 50 vrata (brava) sa srednje zahtjevnim režimom iznosi 5-7 radnih dana, a za sustave iznad 50 vrata (brava) 7-15 radnih dana nakon konačnog određivanja režima zaključavanja.

Kao ovlašteni ASSA ABLOY stručnjak, za vas ćemo izvršiti planiranje, odabir, ugradnju i održavanje vašeg sustava zaključavanja.


Najčešće konfiguracije nacrta zaključavanja:

1. Sustav istoga ključa:
Omogućuje svim korisnicima sustava, da sa jednim ključem otključavaju sva vrata u sustavu. Primjereni su za obiteljske kuće, manja privatna poduzeća, vikendice.2. Sustav centralnog cilindra:
Koristimo za apartmanske objekte, stambene zgrade i naselja, gdje određeni broj neovisnih korisnika upotrebljava zajedničke prostorije, kao što su npr. ulazi, spremišta za bicikle, sušione. Na zahtjev je moguće dodati ključ za održavanje zajedničkih prostorija, kao što su npr. kotlovnice, strojarnice.3. Sustav glavnog ključa:
Sastavljen od neograničenog broja pojedinih korisnika, koji otključavaju svoj prostor i glavnog ključa koji otključava sve prostore u sustavu. Takav kombinacijski princip omogućuje integraciju sustava u različite javne objekte kao što su npr. škole, domovi zdravlja, bazeni, sportski objekti.4. Sustav generalnog ključa:
Koncept, koji je prilagođen vašim organizacijskim potrebama jer korisnicima omogućuje pristup u različite prostore unutar njihovih zahtjeva sa jednim ključem. Tipični korisnici takvih sustava su npr. industrijski objekti, zračne luke, bolnice, hoteli i druge velike javne ustanove i privredni objekti.